Home » NIEUWE LIJN SMARTX CONTROLLERS VAN SCHNEIDER ELECTRIC

NIEUWE LIJN SMARTX CONTROLLERS VAN SCHNEIDER ELECTRIC

Gepubliceerd op 17 oktober 2016 09:01

Onlangs heeft Schneider Electric haar SmartStruxure productportfolio uitgebreid met enkele nieuwe web controllers en displays. De nieuwe lijn bevat de SmartX AS-P en AS-B web controllers en verschillende SmartX Advanced Displays.

De AS-P web controller is een krachtige controller die installaties tot maximaal 400 fysieke punten en verschillende veldbussen kan besturen, monitoren en beheren. De fysieke aansluitpunten worden via geïntegreerde I/O-modulen gekoppeld met de controller. Hieronder vallen bijv. BACnet MS/TP, LonWorks en Modbus. Voor kleine tot middelgrote installaties kan deze controller  tevens functioneren als beheerserver voor de aangesloten installaties zonder dat er een extra beheercomputer nodig is. Voor grotere installaties waarbij meerdere AS-P controllers nodig zijn wordt een centrale (Enterprise)server geplaatst.

De AS-B web controller is een kleine veelzijdige all-in controller voorzien van universele aansluitpunten. De AS-B is verkrijgbaar met 24 of 36 universele aansluitpunten en kan afhankelijk van het gekozen type worden voorzien van aansluitingen voor verschillende veldbussen (Modbus en BACnet MS/TP). Het is een uitstekende oplossing voor de besturing, monitoring en het beheer van kleine installaties. Vanzelfsprekend kan deze controller worden opgenomen in het SmartStruxure gebouwbeheersysteem.

Het SmartX Advanced Display biedt een nieuwe gemakkelijke manier voor gebruikers voor het bedienen en monitoren van het SmartStruxure gebouwbeheersysteem. Het bediendisplay is beschikbaar in 2 modellen, een 7-inch portable versie en een 10-inch montage versie. Het SmartX Advanced Display kan rechtstreeks via een SmartX controller (AS-P/AS-B) of via Wi-Fi worden aangesloten.

 

SmartStrure oplossingen


«   »